Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini...

Go down

Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini... Empty Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini...

Post by fuzzy on Fri Sep 19, 2008 11:34 pm

Ayah, macamana saya boleh lahir kat dunia ni?"
"Hmm...Nak, macam ni ceritanya...
pada suatu hari tu Mak dan Ayah berkenalan secara tak sengaja di dalam chatroom di Yahoo!.
Kemudian ayah tentukan janji temu.
1st kami via e-mail.
Lepas tu kami pun dating di Cyber Cafe..
Ayah ajak mak kamu dalam Private Room dan
kami bersetuju untuk File Sharing dan mengUpload data daripada Hard Drive ayah ker Tablet mak kamu.
Masa kami tengah syok dok upload tu barulah kami terperasan yang Mak ngan Ayah ni tak pasang satupun Firewall.
Masa peristiwa tu berlaku ayah pulak boleh lupa nak tekan Button Delete jadi ayah suruh mak kamu jumpa Dr Norton atau
sekurang- kurangnya suh Mak kamu telan PCSilin...
tapi mak kamu memang degil dan akibatnya sembilan bulan kemudian kami dapat Pop-Up Window kat pc kami bertulis :
You Have Got 1 Mail ! (I mean Male !)
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini... Empty Re: Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini...

Post by aen2112 on Sat Sep 20, 2008 2:52 am

huhu..menarik...cte dikaitkn ngn dunia it...
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini... Empty Re: Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini...

Post by sakurafie on Sat Sep 20, 2008 2:23 pm

..hehe..tu la pasal..mmg it sungguh~.. Very Happy
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini... Empty Re: Ayah, camne aku leh lahir kat dunia ini...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum