Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by fuzzy on Tue Jul 01, 2008 10:21 am

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Mh_01.1

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=0701&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_03.htm

Pemeriksaan kesihatan kes liwat Saiful siap
KUALA LUMPUR 30 Jun – Laporan pemeriksaan kesihatan ke atas Mohd. Saiful Bukhari Azlan, 23, yang mendakwa dirinya diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim telah siap.

Pengarah Hospital Kuala Lumpur (HKL), Datuk Dr. Zaininah Mohd. Zain berkata, laporan sulit mengenai Mohd. Saiful telah dihantar kepada pihak berkuasa untuk prosedur seterusnya.

“Kami sudah periksa (Mohd. Saiful) dan hantar laporan pagi tadi. Kami buat pemeriksaan menyeluruh, bagaimanapun, kami tiada kuasa untuk mendedahkan apa-apa keputusan,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Sabtu lalu, Mohd. Saiful, pembantu Anwar di pejabat Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), membuat laporan polis mendakwa Anwar meliwatnya.

Anwar menafikan dakwaan tersebut dan hari ini bekas Timbalan Perdana Menteri itu memfailkan saman terhadap Mohd. Saiful dengan menuduh bekas pelajar Universiti Tenaga Nasional (Uni***) itu membuat laporan polis palsu mengenai kejadian liwat tersebut yang dikatakan berlaku pada 26 Jun lalu.

Ketika ditanya adakah Mohd. Saiful masih berada di HKL untuk pemeriksaan susulan, Dr. Zaininah berkata: “Dia tiada di sini. Pihak polis sudah mengambil Mohd. Saiful malam tadi.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huhuhu... aku kenal dak nih... XD
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by nadiahkamil on Wed Jul 02, 2008 12:15 am

Tu arr aku pun cam familiar jer mamat nie...pastu baru aku ingat...kan kite pernah wat program bantu mangsa Johor tu...time tu kan die ader...patut cam pernah nampak
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by fuzzy on Wed Jul 02, 2008 10:06 am

gambar yang dlm utusan tue gambar mase dier nye program... tue ade cap Uni***... huahuahua...
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by fuzzy on Thu Jul 03, 2008 2:56 pm

Petikan dr http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=0703&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_01.htm

Oleh HASNURUL MOHAMED

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Mh_01.1

KUALA LUMPUR 2 Julai – Selepas lima hari membuat laporan polis, Mohd. Saiful Bukhari Azlan yang mendakwa dirinya diliwat oleh Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim, malam ini muncul di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Brickfields di sini untuk memberi keterangan bagi membantu siasatan kes itu.

Mohd. Saiful yang tinggi lampai dilihat memasuki IPD Brickfields pada pukul 8.10 malam. Dia memakai baju kemeja lengan panjang berwarna putih, berseluar gelap dan menjinjing sebuah beg kecil berwarna hitam.

Dia diiringi masuk ke IPD itu oleh seorang anggota polis berpakaian preman. Mohd. Saiful, 23, tersenyum memandang sekumpulan pemberita dan jurugambar yang berada di pekarangan balai dan sempat melambai-lambaikan tangannya.

Difahamkan, dia telah pun berada di situ lebih awal sejak pukul 1 petang. Sehingga pukul 12 malam ini, dia masih lagi memberi keterangan.


Sementara itu, Utusan Malaysia yang mewawancara bapa saudara Mohd. Saiful yang hanya mahu dikenali sebagai Uncle MK selama lima jam diberitahu, laporan polis mengenai dakwaan liwat membabitkan Anwar yang dibuat oleh anak saudaranya pada 28 Jun lalu bukan satu konspirasi untuk menjatuhkan kerjaya politik sesiapa.

Beliau memberitahu, laporan itu dibuat oleh Mohd. Saiful secara sukarela dan tanpa paksaan.

“Ia tidak didalangi oleh sesiapa mahupun pihak-pihak tertentu yang berkepentingan politik,” kata Uncle MK.

Beliau sendiri bertanya kepada Mohd. Saiful berhubung kandungan laporan yang dibuat di Pondok Polis Hospital Kuala Lumpur itu bagi mendapatkan kepastian.

“Saya diberitahu oleh Saiful tentang insiden itu dan dia memaklumkan tiada sesiapa atau mana-mana pihak yang menyuruhnya melaporkan kejadian itu kepada polis,’’ katanya yang berasal dari Johor.

Dalam temu bual panjang lebar itu, Uncle MK, 41, menjelaskan, beliau ialah salah seorang bapa saudara daripada sebelah arwah ibu Mohd. Saiful yang mempunyai 15 orang adik-beradik.

Menurut beliau, Mohd. Saiful yang dikenalinya sejak kecil mempunyai perwatakan jujur dan bertanggungjawab. Tegasnya: “Saya mempercayai anak saudara saya itu.”

Mohd. Saiful yang merupakan bekas pelajar Universiti Tenaga Nasional (Uni***) membuat laporan polis pada 28 Jun lalu mendakwa dia diliwat beberapa kali oleh Anwar, kali terakhir pada 26 Jun lalu di sebuah kondominium di Damansara di sini.

Pada 28 Jun, Mohd. Saiful juga telah menjalani pemeriksaan kesihatan di Hospital Kuala Lumpur (HKL). Laporan pemeriksaan kesihatannya telah siap dan sudah pun dihantar kepada pihak polis untuk prosedur seterusnya.

Uncle MK enggan mendedahkan lokasi Mohd. Saiful berada sekarang, tetapi hari ini anak saudaranya itu dilihat dibawa ke Ibu Pejabat Polis Brickfields di sini.

Dalam temu bual itu, terdapat banyak kisah diceritakan oleh bapa saudara Mohd. Saiful mengenai kehidupan pemuda itu yang sejak awal tahun ini bekerja sebagai pembantu Anwar di ibu pejabat PKR.

Utusan Malaysia memilih untuk tidak melaporkan sebahagian besar daripada cerita Uncle MK.

Mohd. Saiful ialah anak sulung daripada dua beradik yang dibesarkan oleh ibunya setelah kedua-dua ibu bapanya bercerai. Adik perempuannya berusia belasan tahun.

“Ibunya meninggal dunia empat tahun lalu akibat penyakit barah payu dara,’’ ujarnya yang merupakan adik arwah ibu Mohd. Saiful.

Beliau berkata, sebagai adik lelaki kepada arwah ibu Mohd. Saiful, beliau diamanahkan untuk menjaga pemuda itu dan adik perempuannya dengan baik.

Seluruh ahli keluarganya, kata Uncle MK, mempercayai pengakuan Mohd. Saiful dibuat secara sukarela dan bukan sengaja direka.

“Bapa dan ibu saudara Saiful yang kini tinggal 13 beradik yang masih hidup menyokongnya. Walau dalam apa keadaan sekalipun, kami akan tetap bersama Saiful,’’ kata beliau yang bekerja sebagai pegawai pemasaran sebuah syarikat swasta.

Menurutnya, Mohd. Saiful memaklumkan kepadanya bahawa dia mula bekerja dengan PKR sebagai sukarelawan sebelum Pilihan Raya Umum Ke-12.

Pada mula anak saudaranya itu menjalankan tugas sukarelawan tetapi keadaan berubah setelah dia dilantik sebagai pembantu Anwar.

Uncle MK menafikan dakwaan yang disebarkan oleh penyokong PKR bahawa tindakan Mohd. Saiful membuat laporan polis itu didorong habuan wang ringgit pihak tertentu.

“Tuduhan itu tidak benar... pada usia 23 tahun saya tidak fikir Saiful terlibat dalam konspirasi politik,” ujarnya.
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by pro2_Myvi on Fri Jul 04, 2008 9:04 pm

fuzzy wrote:Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Mh_01.1

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=0701&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_03.htm

Pemeriksaan kesihatan kes liwat Saiful siap
KUALA LUMPUR 30 Jun – Laporan pemeriksaan kesihatan ke atas Mohd. Saiful Bukhari Azlan, 23, yang mendakwa dirinya diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim telah siap.

Pengarah Hospital Kuala Lumpur (HKL), Datuk Dr. Zaininah Mohd. Zain berkata, laporan sulit mengenai Mohd. Saiful telah dihantar kepada pihak berkuasa untuk prosedur seterusnya.

“Kami sudah periksa (Mohd. Saiful) dan hantar laporan pagi tadi. Kami buat pemeriksaan menyeluruh, bagaimanapun, kami tiada kuasa untuk mendedahkan apa-apa keputusan,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Sabtu lalu, Mohd. Saiful, pembantu Anwar di pejabat Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), membuat laporan polis mendakwa Anwar meliwatnya.

Anwar menafikan dakwaan tersebut dan hari ini bekas Timbalan Perdana Menteri itu memfailkan saman terhadap Mohd. Saiful dengan menuduh bekas pelajar Universiti Tenaga Nasional (Uni***) itu membuat laporan polis palsu mengenai kejadian liwat tersebut yang dikatakan berlaku pada 26 Jun lalu.

Ketika ditanya adakah Mohd. Saiful masih berada di HKL untuk pemeriksaan susulan, Dr. Zaininah berkata: “Dia tiada di sini. Pihak polis sudah mengambil Mohd. Saiful malam tadi.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huhuhu... aku kenal dak nih... XD


huhu..pazelin kenal dak ni..pazelin G-ay!!! ohh Nooo!!!!!....OMG.

pro2_Myvi
Primary School
Primary School

Number of posts : 32
Age : 33
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by fuzzy on Fri Jul 04, 2008 10:02 pm

ohya... ko x ingat ke aku wat ape kat ko tgh hari tadi mal... hahaha
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by esyam on Sat Jul 05, 2008 8:41 pm

fuzzy wrote:ohya... ko x ingat ke aku wat ape kat ko tgh hari tadi mal... hahaha

Shocked apakah..? ini baru dikatakan latest news..hehe Twisted Evil
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by Admin on Sun Jul 06, 2008 4:55 pm

pro2_Myvi wrote:
fuzzy wrote:Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Mh_01.1

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=0701&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_03.htm

Pemeriksaan kesihatan kes liwat Saiful siap
KUALA LUMPUR 30 Jun – Laporan pemeriksaan kesihatan ke atas Mohd. Saiful Bukhari Azlan, 23, yang mendakwa dirinya diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim telah siap.

Pengarah Hospital Kuala Lumpur (HKL), Datuk Dr. Zaininah Mohd. Zain berkata, laporan sulit mengenai Mohd. Saiful telah dihantar kepada pihak berkuasa untuk prosedur seterusnya.

“Kami sudah periksa (Mohd. Saiful) dan hantar laporan pagi tadi. Kami buat pemeriksaan menyeluruh, bagaimanapun, kami tiada kuasa untuk mendedahkan apa-apa keputusan,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Sabtu lalu, Mohd. Saiful, pembantu Anwar di pejabat Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), membuat laporan polis mendakwa Anwar meliwatnya.

Anwar menafikan dakwaan tersebut dan hari ini bekas Timbalan Perdana Menteri itu memfailkan saman terhadap Mohd. Saiful dengan menuduh bekas pelajar Universiti Tenaga Nasional (Uni***) itu membuat laporan polis palsu mengenai kejadian liwat tersebut yang dikatakan berlaku pada 26 Jun lalu.

Ketika ditanya adakah Mohd. Saiful masih berada di HKL untuk pemeriksaan susulan, Dr. Zaininah berkata: “Dia tiada di sini. Pihak polis sudah mengambil Mohd. Saiful malam tadi.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huhuhu... aku kenal dak nih... XD


huhu..pazelin kenal dak ni..pazelin G-ay!!! ohh Nooo!!!!!....OMG.


Alo dak dak .. ko org nie otak politic aa Razz.. leh tak , tak ckp sal .. biar la die org nak buat ape .. dier org nak..

kalau ckp sal harga naik ke pe okie aa kot..nie nak libat kan org nanti tak sal kena tembak ke... shut down blog ke pe2 sia2 je .. dah la hari tu dalam news blog salpilitic di ban kan... confused

_________________
Rdgs,
Bladez
GClan Administrator

Admin
Admin
Admin

Number of posts : 21
Age : 33
Location : Melaka, Malaysia
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-06-28

http://gclan.friendhood.net

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by fuzzy on Sun Jul 06, 2008 5:16 pm

disebabkan takut issue nih x leh dibincangkan dlm forum... benda nih kite closed ek... kite kan G-ood students and also G-ood workers...

so biarkan laa ia hanya sebagai info je kat sini... lagi pun taken direct from utusan...
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!! Empty Re: Bekas Timbalan MPP Uni*** dan Pelajar Uni*** terlibat kes anuar!!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum