KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Tue Jul 08, 2008 5:30 pm

Disebabkan dah ader thread recommended Kdrama ngan Jdrama, skang aku buat lak thread cerita K atau J drama yang korang rasa tak best dan korang tak recommend orang lain tengok...

bagi aku kalau K drama
-Autumn in my heart
-Love Story in Harvard

kalau Jdrama

-Proposal Daisakusen (bosan giler ...lari aen kejar aku)
-Seito Shokun a.k.a attention studen (walaupun lagu ending die YUI yang nyanyi
-hana Yori Dango 2
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Tue Jul 08, 2008 8:17 pm

perghhh...siap ko yang..aku kejo ko..da ar bf si yamapi yg berlakon..
aku kejo ko nek keta sorong tukang kebun blakang coit tuh...

bagi aku ar Kdorama yg x bape nk besh aka x bleh blah:
-purity(sbbnye bosan cte die)
-Love story in Havard(kali neh aku stuju pendapat yang)

for JDorama lak:
-Shimokita Glory Day(cte neh yang ske..insaf la yang oi..)
-kisarazu cats eye(ngarut)

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok 37-4
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Tue Jul 08, 2008 8:38 pm

Weh Aen..mane ko tau aku tgk cite glory day tue..isk...mane leh mendedahkan rahsia aku di khalayak ramai camtu...
Ala tapi favourite Korean Movie ko Sex is Zero kan?? kan???
ishk...tak senonoh betul
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Wed Jul 09, 2008 1:15 am

lor..mane xnye aku tau..kn aritu ko yg ajk aku tgk..perghhh..tgkp lyn ko tgk sorg2 kn?pastu siap bgtau detail cte tuh lg..haha....sex is 0?haha...itu pon ko yg ajk aku tgk kn?x ley blah la..aku ingt cte tuh xde bende tuh..rupenye..masyaAllah..yang2..

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok 37-4
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by fuzzy on Wed Jul 09, 2008 11:11 am

Yang xde citer rase..

proposal daisekusen best!!!!
hana yuri dango 2 pun ok wat... not that bad...

Aen plak.. pasal yang "Shimokita Glory Day" tue no comment... x silap aku ramai peminat citer tue.... hahaha

Utk tue rate G-atal
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Wed Jul 09, 2008 12:17 pm

fuzzy wrote:
Aen plak.. pasal yang "Shimokita Glory Day" tue no comment... x silap aku ramai peminat citer tue.... hahaha


memang arr ramai peminat citer tue..salah sorangnyer Aen....die pakse aku tgk..aku ngan innocentnyer pun tengok la...yang mampu aku katekan hanyalah..bagaimanakah cerita begini boleh menjadi favourite Aen nie...isk..isk..isk... Evil or Very Mad
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Wed Jul 09, 2008 1:11 pm

perghh..cte tu aku ratekn dlm cte yg x recommend korg tgk..yang oi ko dah lupe ke..ko yg soh aku tgk kn?ade lg 1 cte Jdorama hangt ko ajk tgk..aku x ingt tajuknye..exon ke ape ke..jgn lupe yang..

bawak bertaubat la korg..haha Razz

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok 510897c2_poster1
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by fuzzy on Thu Jul 10, 2008 10:01 am

yang pasti... Yang Nadiah & Aen dah tgk Shimokita Glory Day... yang diorang rate G-atal
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Thu Jul 10, 2008 7:24 pm

Ala...Fazlin watwat cam tak pernah tengok lak citer tue......sape nak tahu cerita kegemaran Fazlin ialah ......Wet Dream
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Thu Jul 10, 2008 8:12 pm

ntah nye papa..
bkn cte tu cte fav papa ke?
aen ngn yang neh baek x lyn cte tuh..haha
tp yg pasti yang tgk cte wet dream gak(aritu ym die ckp tgh tgk wet dream=P)

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok SS501
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Thu Jul 10, 2008 8:40 pm

mane ader aku cakap aku tgk wet deam...ko silap nie...aku kate lantai aku wet...so aku kene la lap....tak baik menfitnah wanita comel cam aku nie
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Fri Jul 11, 2008 7:12 pm

ooo...lantai ko ke yg basah aritu..aduh..
adekh aku yg da pekak?or yang da hilang ingatan?
mari kite pk kn..

aku bru tgk cte crazy first love..klakor tahap kipas susah mati ar wei..
ade sensort sket..tp ko mmg ske kn?haha..aku cdgkn ko tgk yang...
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by Taha Inc on Sat Jul 12, 2008 1:35 am

sy suke citer my girl, witch yoo hee ngan full house...... Razz Razz Razz

[img]KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok 24255[/img]
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Sun Jul 13, 2008 11:43 pm

aen2112 wrote:perghh..cte tu aku ratekn dlm cte yg x recommend korg tgk..yang oi ko dah lupe ke..ko yg soh aku tgk kn?ade lg 1 cte Jdorama hangt ko ajk tgk..aku x ingt tajuknye..exon ke ape ke..jgn lupe yang..


bukan exon la ...xenos...isk...citer tue mmg tak sesuai utk perempuan berjiwa suci ca aku nie
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Mon Jul 14, 2008 1:22 am

tgk...aku x ingt pon tajuk cte..ko ley ingt..nmpk sgt la yang ko tgk cte tuh..haha..ape yg menarik sgt ngn cte tu pon aku x tau..ctekn sket wahai cek yang...
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by sakurafie on Mon Jul 14, 2008 2:25 am

..urf..kalo movie korea..cite 'i'm a cyborg, but that's ok'..cmni kot tajuk dier..boring gile~.. Neutral
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Mon Jul 14, 2008 2:25 am

betull aku tgk cte tu ade la 5 min kot..yang len monitor tgk aku...haha...
tringat ketika seumh ngn fila n salina...
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by sakurafie on Mon Jul 14, 2008 3:08 am

..erk..nape teringat ketika seumah ngan kami..adekah krn kite cam sadin dlm bilik aku?..
hahah~.. Razz
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Mon Jul 14, 2008 3:32 am

bukan..tringt time mggu 1 aku dok i6..aku tgk cte cyborg kt umh tu..haha...
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by sakurafie on Tue Jul 15, 2008 1:19 am

..hoh..pe pendapat korang tentang satu cite korea ni..tajuk nye 'sad love story'..
yang cite pasal 3 ke 4 kisah tentang love..ade kisah mak n anak, pakwe makwe (bf dier ni bomba),
n len tu x igt lak..korang rasa movie ni besh ke x..sbb pada aku cite dier cm boring sket..ade la besh sket..
tp boring sket..so korang rasa cane? Question
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Tue Jul 15, 2008 1:30 am

sakurafie wrote:..hoh..pe pendapat korang tentang satu cite korea ni..tajuk nye 'sad love story'..
yang cite pasal 3 ke 4 kisah tentang love..ade kisah mak n anak, pakwe makwe (bf dier ni bomba),
n len tu x igt lak..korang rasa movie ni besh ke x..sbb pada aku cite dier cm boring sket..ade la besh sket..
tp boring sket..so korang rasa cane? Question

ader yang boring ader yang memang sad..bg aku sedih yang citer mak ngan anak lelaki die tue...touching giler...pastu cerita yang gilfren die taknak ngan die ...last2 die sebagai agent putuskan hubungan terpakse bgth kat diri sendiri...die gune cermin tuk bgth kat die sendiri...sedih gak la...sesuai gak la nama dia sad story...lagi satu movie yang agak lembab jalan cerita tapi agak sedih ialah Nobody knows...sedih...
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Tue Jul 15, 2008 3:32 pm

hooo...aku x nk tgk cte sedey2..kang aku nanges plak...
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Tue Jul 15, 2008 5:06 pm

Ala...nanges tengok citer best per....
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by sakurafie on Tue Jul 15, 2008 8:26 pm

..aen mmg..aku pnh ajak dier tgk satu cite ni..true story..tajuk dier 'my father'..tp dier xmo tgk sbb sedey~..hoho~
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Tue Jul 15, 2008 9:09 pm

ye ar..ko pon penah tgk aku nanges kn fila tym tgk cte first kiss tu..pastu ko ngn salina gelak2kn aku...ceh..
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum