Mari perkenalkan diri.

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Mari perkenalkan diri.

Post by nadiahkamil on Sat Jun 28, 2008 7:09 pm

Aku rase takpe kot aku bukak topic camnie nie kat sini...thread Welcome tue cam tak berapa sesuai lak...

OK biar aku mulakan dulu

Nama sebenar aku Yang Nadiah (kot2 ader yg tak kenal)
Major in system and networking.
Jenis darah ialah A+..
Seorang yang kacak dan bergaya serta dedikasi..
meminati YUI dan Marie Digby..
Berminat meneruskan perjuangan dalam bidang Database..
Motto hidup ialah moto ku masih tidak boleh start..

kot2 korang lupe muke aku camner

Mari perkenalkan diri. Cimg0010

sory gamba besar giler..bg korang nmpk sket lubang idong aku
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by fuzzy on Sat Jun 28, 2008 10:09 pm

waaa... besor sgt gambar tue... huhu

Daku dianugerahkan nama Mohamad Fazlin bin Zaini... Parents ku dikurniakan seorang jejaka comel pada 25 Januari 1986... Kegemaranku di masa lapang adalah bermain internet dan juga bersukan... Disebabkan kegemaranku kebanyakannya bersama computer, ku mula berminat untuk menceburi bidang computer science atau lebih specific lagi software engineering... Setelah berundur dr dunia sebagai seorang pelajar, ku telah diberikan peluang pekerjaan sebagai seorang solution analyst di salah sebuah syarikat software terkenal Cuscapi Bhd atau dahulunya dikenali sebagai Datascan Berhad... Walaupun ku sudah berpunya tetapi, ku tetap mahu berkawan dgn sume... Disebabkan tidak mahu kehilangan rakan2 seperjuangan ku dahulu, ku tubuhkan G-Clan bersama2 3 lagi rakan lain... Rakan2 ku merupakan perkara penting dlm hidupku... Tanpa mereka, hidupku x bermakna... Tolong daku rakan2 ku... ku memerlukan diri mu... hidupku agak sengsara
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by pro2_Myvi on Mon Jun 30, 2008 10:22 pm

Saya tak mahu bercakap panjang la, sepatah dua kata dari saya,

Waaa.. sungguh besar gamba kamu en yang nadiah ahmad kamil... Nama saya perodua Myvi. Tp nick name saya pro2_Myvi. Saya dilahirkan di sebuah kilang di shah alam selangor. Saya sebuah kereta yg amat cantik. Pada suatu hari saya dan beberapa rakan saya telah dibawa ke atas sebuah lori. Tepat jam 4.00 petang lori tadi bergerak, semasa dalam perjalanan sy dpt lihat banyak kaum2 kereta lain seperti proton saga, proton wira, mini cooper dan lain2.. Semasa dalam perjalanan itu juga, saya terperasan sebuah signboard tulis Johor Bahru 300km. Sejak itu barulah saya tahu saya dalam perjalanan ke Johor Bahru.

Semasa dalam perjalanan, saya merasakan angin yg kuat menyimbahi saya. kerana hari sudah hendak hujan. tetapi nasib saya baik hujan tak jadi. Akibat terlalu letih saya tertidur diatas lori. Apabila saya membuka mata, saya dapati saya telah berada di dalam sebuah show room kereta. Disitu saya telah dipertemukan dengan ahli keluarga sy yang lain seperti bapa saya perodua noutica, ibu saya perodua kenari, adik saya perodua viva dan pakcik2 saya perodua rusa. Saya rasa amat gembira berjumpa mereka.

Keesokkan paginya apabila saya membuka dan bangkit dari tidur, saya ternampak seorang jejaka yg lebih kacak, hansome dan bergaya dari yang nadiah datang kearah saya. Apabila dilihat dari jarak dekat, sy dapat perhatikan lelaki itu lebih kacak lagi, bibir bak delima, rambut ikal mayang, pipi merah bak strawbery, tinggi langsing gagah dan perkasa. Apabila lelaki itu menyentuh saya, saya dapat rasakan bahawa, dia adalah teman sehidup semati saya. Tiba2, dengan tidak dijangka2, lelaki itu telah membawa saya keluar dari show room itu. Saya rasa inilah saat paling indah dalam hidup saya. Saya amat berbangga kerana dapat memiliki tuan seperti lelaki ini...erm..rasa nya dah terpanjang sikit ni..sorry ye.. Akhirnye saya dan tuan saya bahagia selamanya...

Sekian terima kasih..

pro2_Myvi
Primary School
Primary School

Number of posts : 32
Age : 33
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by nadiahkamil on Tue Jul 01, 2008 10:57 am

Sape pro2-myvi nie...nie mesti kemal ni.....isk...logik akalkah ader orang yang lebih kacak dan bergaya dr aku nieh.....
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by esyam on Tue Jul 01, 2008 12:08 pm

pro2_Myvi wrote:

Keesokkan paginya apabila saya membuka dan bangkit dari tidur, saya ternampak seorang jejaka yg lebih kacak, hansome dan bergaya dari yang nadiah datang kearah saya. Apabila dilihat dari jarak dekat, sy dapat perhatikan lelaki itu lebih kacak lagi, bibir bak delima, rambut ikal mayang, pipi merah bak strawbery, tinggi langsing gagah dan perkasa. Apabila lelaki itu menyentuh saya, saya dapat rasakan bahawa, dia adalah teman sehidup semati saya. Tiba2, dengan tidak dijangka2, lelaki itu telah membawa saya keluar dari show room itu. Saya rasa inilah saat paling indah dalam hidup saya. Saya amat berbangga kerana dapat memiliki tuan seperti lelaki ini...


aku terkesima sketika tgk ayat2 anda..mmg bley dicop G-wang.hahaha Cool
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by fuzzy on Tue Jul 01, 2008 1:52 pm

esyam wrote:
pro2_Myvi wrote:

Keesokkan paginya apabila saya membuka dan bangkit dari tidur, saya ternampak seorang jejaka yg lebih kacak, hansome dan bergaya dari yang nadiah datang kearah saya. Apabila dilihat dari jarak dekat, sy dapat perhatikan lelaki itu lebih kacak lagi, bibir bak delima, rambut ikal mayang, pipi merah bak strawbery, tinggi langsing gagah dan perkasa. Apabila lelaki itu menyentuh saya, saya dapat rasakan bahawa, dia adalah teman sehidup semati saya. Tiba2, dengan tidak dijangka2, lelaki itu telah membawa saya keluar dari show room itu. Saya rasa inilah saat paling indah dalam hidup saya. Saya amat berbangga kerana dapat memiliki tuan seperti lelaki ini...


aku terkesima sketika tgk ayat2 anda..mmg bley dicop G-wang.hahaha Cool

bukan G-wang laa... tue G-ila... eh baru sedar... ila automatic dah dier nye G = G-ila... hahaha
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by esyam on Fri Jul 04, 2008 6:12 am

ekceli aku tgk da 11 org yg da register tp..x baper ramai yg memperkenalkan diri.kenal2kan la diri tu.hehe.cara2 nk memperkenalkan diri tu..terpulangla kepada creativity anda suma.nak merapu mcm pro2_myvi pn bley.haha Razz
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by nadiahkamil on Fri Jul 04, 2008 11:23 am

esyam wrote:ekceli aku tgk da 11 org yg da register tp..x baper ramai yg memperkenalkan diri.kenal2kan la diri tu.hehe.cara2 nk memperkenalkan diri tu..terpulangla kepada creativity anda suma.nak merapu mcm pro2_myvi pn bley.haha Razz

Tu arr aku pun rase tak ramai memperkenalkan diri....cam sunyi jer...mari...mari kenalkan diri anda....jgn memalu-malu...tambah ..tambah lauk...
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by pro2_Myvi on Fri Jul 04, 2008 9:08 pm

Eh ni bukan merapu la..ini ada lah kreativiti seseorag penulis untuk mencoretkan karyanya.. Bak kata pepatah melayu "melentur buluh biar dari rebungnya.." mari lah join..lai3...

pro2_Myvi
Primary School
Primary School

Number of posts : 32
Age : 33
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by Admin on Sun Jul 06, 2008 3:06 am

ok la since di push2 melebih biar admin memperkenalkan diri sikit..

Saya Firesh A/L Kishor Kumar .. umur 21+ going to be 22.. siape nak bagi bday gift boleh jugak .. Razz.. (sebenarnye sebab tu memperkenalkan diri nie Razz muaahahaha) ..availibility .. masih open to all females ONLY Razz..

this is me :
Mari perkenalkan diri. Dsc00910

phone number to sabar2 la ye Razz... hahahaha

_________________
Rdgs,
Bladez
GClan Administrator

Admin
Admin
Admin

Number of posts : 21
Age : 33
Location : Melaka, Malaysia
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-06-28

http://gclan.friendhood.net

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by nadiahkamil on Sun Jul 06, 2008 4:57 pm

yeah ..firesh dah letak gambar...GO Firesh GO
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by fuzzy on Sun Jul 06, 2008 5:19 pm

Admin wrote:ok la since di push2 melebih biar admin memperkenalkan diri sikit..

Saya Firesh A/L Kishor Kumar .. umur 21+ going to be 22.. siape nak bagi bday gift boleh jugak .. Razz.. (sebenarnye sebab tu memperkenalkan diri nie Razz muaahahaha) ..availibility .. masih open to all females ONLY Razz..

this is me :
Mari perkenalkan diri. Dsc00910

phone number to sabar2 la ye Razz... hahahaha

aloo... <check the bold text>
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by Admin on Mon Jul 07, 2008 1:06 am

fuzzy wrote:
Admin wrote:ok la since di push2 melebih biar admin memperkenalkan diri sikit..

Saya Firesh A/L Kishor Kumar .. umur 21+ going to be 22.. siape nak bagi bday gift boleh jugak .. Razz.. (sebenarnye sebab tu memperkenalkan diri nie Razz muaahahaha) ..availibility .. masih open to all females ONLY Razz..

this is me :
Mari perkenalkan diri. Dsc00910

phone number to sabar2 la ye Razz... hahahaha

aloo... <check the bold text>

hehehehe.. well nak intro tu intro la clear2 kan kan kan Razz.. i lupa bold la.. Wink

_________________
Rdgs,
Bladez
GClan Administrator

Admin
Admin
Admin

Number of posts : 21
Age : 33
Location : Melaka, Malaysia
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-06-28

http://gclan.friendhood.net

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by aen2112 on Tue Jul 08, 2008 4:18 pm

Omg~
wanna noe diz gagah men?
name diberi noraini ley pggl aen..nanie pown boley..
blaja kt skolah pondok jerk...ats pokok lak tu=(
orgnye sederhana...hukhuk..
single but not available...coz there's a space for my andy oppa~o.O
lom kije lg still undergraduate student lor.. Laughing
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by nadiahkamil on Tue Jul 08, 2008 5:21 pm

Aen sudah memperkenalkan diri...anda yag lain biler lagi???Aen letak arr gambar sket...kalau boleh letak besar2 cam aku
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by aen2112 on Tue Jul 08, 2008 7:42 pm

kene letak gmbr gak ke?besar sgt ar gmbr ko yang..segan aku..
neh gmbr aku letak..

Mari perkenalkan diri. Img_0010
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by Taha Inc on Sat Jul 12, 2008 1:00 am

hait nama sy taha....... sy nie budak baru....klu salah silap sila tunjuk aja yek....

Mari perkenalkan diri. 24255
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty hok!~

Post by ilanie on Sat Jul 12, 2008 6:45 pm

waaaaaaaaaa..aen..takut aku tgk gamba ko ni..gile berhantu..huh!!
les aku da tuka jd camni da..aaa...aaaa..aaaaaaaaaaaaaaa....
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by aen2112 on Sun Jul 13, 2008 1:05 am

haha..biase ar..ekceli gmbr sbnar x tkut pown..aku edit jd cmtu..haha..
mung la xdok pk kt kawe da..da tok les kawe mu buat..haha
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by sakurafie on Mon Jul 14, 2008 4:07 am

..ello kawan2 sume..ape khabar Question ..

..name saye fifi~ Razz ..saye ske men tenet cam fazlin..hoh..tatau nk ckp pe dah~ Idea
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by fuzzy on Mon Jul 14, 2008 2:05 pm

sakurafie wrote:..ello kawan2 sume..ape khabar Question ..

..name saye fifi~ Razz ..saye ske men tenet cam fazlin..hoh..tatau nk ckp pe dah~ Idea

aku terlibat gak... T.T
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by akidos73 on Fri Jul 18, 2008 2:37 am

salam....
apa kabo sume?
wlpn agak lmbt tp aku nk gak perkenalkan diri aku yg aku rs dh mmg terkenal pon..(ye ke ek?)..
hahha..mera nam heh...azizah zainudin..bonda aku menyatakan bahawa ayahanda aku yg taruk name aku..
(dh kluar dh ayat pasar)...hehe...name terkenal or name popular aku adelah...
jijot..kdg2 budak pelat mcm ima n ila panggil aku jojot..suke suki jek ubah2...
haha..asal dorg hepi ah kan..nak cite pe g ek..hmmm...lupe lak..aku bro kpd encik yang nadiah..
kami bermain tenis secara berduet di KSM Uni*** Muadzam..disebabkan kami berdua terlalu gagah n perkasa
maka kami mendapat kedudukan pertama dr bwh..haha..(sbb pukul bola kuat sgt..terlebih court..asyik out jek ah..)
haha..itulah crite tentang sy...ape yg aku ngepek nih..korg lyn jek ah er....

LAYANNNNNNNNNNNN...................ZASSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!

P/S:pd bro...gile bapak besor gile gmbr ko...makan space kt forum nih.....hahha..bagus2...tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi..ZASSSS..
akidos73
akidos73
Primary School
Primary School

Number of posts : 39
Age : 33
Location : johor bahru
Life Quote : bersyosyial ah slagi boleh..janji kite hepi...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by ejima on Wed Jul 23, 2008 4:55 pm

salam..
my turn to up2kan myself hihi
nama diberi Siti Noor Asyma bt. Mohd Isa bole pgl ima,syima.asyma ke mane2 la jnji aku bole sahutnyeee....tp dl ms tyme foundation aku digelarkan asignment ni sume gara2 si shatish n the geng...suka ati derang je tuka2 nama aku...jd mangsa aniaya tul laaaa
kampung halaman aku di perak..dekt n bukt merah tu tp aku x suka sgt coz aku x de kwn dok sana..hukhuk yg ade pon sume kwn2 jijot n yang(warga zoo tepeng)kahkah..
aku juga telah dikurniakan seorg anak sedara yg bernama adam haikal...aku rindu gle kat dye....smpi termimpi2 aku kat uni**** nih..
aku mmg terkenal n colur favaret aku furfle..n korang pon bg hadiah bufday sure ade furfle mmg aku suka hihi....
status aku telah berpunye kpd keluarga tercinta dr azali lg hihi....so x available dah r....cita2 nak jd pkr ubt(farmasi) tp terssesat pg course nih...aku x nyesal pon coz aku jumpe bhgia di sini:)

ejima
Primary School
Primary School

Number of posts : 87
Age : 33
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by ain on Wed Jul 23, 2008 6:04 pm

salam alayk...n hello utk suma kwn2 ku d cni

sori cz lmbt reply any post..becoz aku br kelik dr kg nuh...hahaha..aku dok uma tenet xdew kene potong..padan muke!!eh ape aku mlalut ni...since aku br register smlm,so ari ni aku nk pekenalkan diri..

nama diberi cahayamata or in arabic is Nur Ain..dan budak pompuan ni plak diBINTI kan kepada abah kandungnya Sha'ari...dan diBIN kan pula kepada tok wan kandungnya Abdulllah...so nama dak ni Nur Ain binti Sha'ari bin Abdullah...hehehe..dak ni lahirnyo di peghok sinun,tp sejak dari kecil dibesaqkan di kedah..wahaaa..jadik org kedah la aku...hihi..disebabkan aku lama dok kt kedah,since kecil lg,so aku mengaku bahawa aku anak kedah jati lagi..hahaha..loghat ni x ilang pon...toi x??ssh r nk ilangkan..sori la kalu sapa2 xdpt nk paham...tp aku tau hampa suma paham kan aku ckp apa...hehehe..jom p kedah!!!

eh panjangnya aku karang...kla,tu jer aku nk habaq mai...kalu ada papa hampa nk tau pasai aku,habaq kt cheq naaa...cheq habaq nti...wokies...

adios...amigos...coklat susu campuq sugus!!!=P (ila nye statement dolu2)
ain
ain
Primary School
Primary School

Number of posts : 16
Age : 33
Location : bedong,kedah
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-22

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by nadiahkamil on Wed Jul 23, 2008 6:27 pm

waaa...Ain telah memunculkan diri beliau...bagoz...bagoz bete.....mari kite mencarut dengan lebih banyak di dalam forum ini....
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

Mari perkenalkan diri. Empty Re: Mari perkenalkan diri.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum