sy nak tanyer kat admin

Go down

Choice which way to u like for this forum

sy nak tanyer kat admin Vote_lcap83%sy nak tanyer kat admin Vote_rcap 83% 
[ 5 ]
sy nak tanyer kat admin Vote_lcap17%sy nak tanyer kat admin Vote_rcap 17% 
[ 1 ]
sy nak tanyer kat admin Vote_lcap0%sy nak tanyer kat admin Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
 
Total Votes : 6

sy nak tanyer kat admin Empty sy nak tanyer kat admin

Post by Taha Inc on Wed Jul 23, 2008 1:28 am

nape forum nie terbalik ek?......
dah berpuluh2 forum aku masuk tapi forum nie lain arrrr......
asal benda yg baru post ada kat page 1st pastu dok atas skali.....
bg aku tak kena la.....
kebanyakkan org klu nak bace n memahami thread mesti stat dari awal.....
klu bole buat la seperti forum2 yg sedia ada wujud di dunia nie...


sy berharap pihak admin consider suggestion sy nie hehe....
bounce bounce bounce bounce
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

sy nak tanyer kat admin Empty Re: sy nak tanyer kat admin

Post by ilanie on Wed Jul 23, 2008 2:07 am

aha..
trima kasih utk mirul..
aku pn ade pk nk komplein psl ni gak..
ade ke tbalik..
agak susah nk phm klu sorg2 tu da lame xmsk forum n dia nk bc sume
msg2 membe kita anta kt sini..
so tpksa la scroll abis2 plg bwh...
aiyoo..

mekaish kerana prihatin..
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

sy nak tanyer kat admin Empty Re: sy nak tanyer kat admin

Post by fuzzy on Wed Jul 23, 2008 10:07 am

yes,

i also has asked firesh about this matter... he said is much more easier the latest post to be in the first page and at the top part...
no need to scroll all the way down to see the lastest post...

i agree with him...

but i think we have to take consideration of this issue...

so, make a choice and we will make it happen either, latest post at the first part or the latest post gonna be at the last part which is at the last page... for now we stick to the lastest post at the first part... we'll see the result in 1 week time...


Last edited by fuzzy on Thu Jul 24, 2008 1:46 pm; edited 1 time in total
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

sy nak tanyer kat admin Empty Re: sy nak tanyer kat admin

Post by nadiahkamil on Thu Jul 24, 2008 12:43 pm

saya rase pakai macam normal forum la....tak biase la pakai format camnie...
tuka la....

Walaumacamanapon mekasih sebab create forum nie...
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

sy nak tanyer kat admin Empty Re: sy nak tanyer kat admin

Post by fuzzy on Thu Jul 24, 2008 1:45 pm

so poll nih akan abih minggu nih... weekend nih aku set ikut kehendak forumer-forumers sume
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

sy nak tanyer kat admin Empty Re: sy nak tanyer kat admin

Post by Taha Inc on Thu Jul 24, 2008 11:29 pm

thanks admin kerana ambik kisah hehehe.....kan dah ok forum cam nie cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

sy nak tanyer kat admin Empty Re: sy nak tanyer kat admin

Post by fuzzy on Fri Jul 25, 2008 10:01 am

bile tiba2 tukar aku rase janggal plak... huhuhu... have to get used to it
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

sy nak tanyer kat admin Empty Re: sy nak tanyer kat admin

Post by fuzzy on Fri Jul 25, 2008 10:16 am

selepas mencuba... aku dah terbiasa dgn structure dulu laa wei... huhuhu...
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

sy nak tanyer kat admin Empty Re: sy nak tanyer kat admin

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum