bagaimana kami berjumpa....

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty bagaimana kami berjumpa....

Post by nadiahkamil on Fri Jul 25, 2008 12:51 am

Aku tgh tak buat pape nie...so saje buang masa bukak topik baru. jom cerita macamana korang jumpe orang kat kat atas korang...
carenye senang saje korang cume perlu post macamana korang berjumpa forumner kat atas korang...

Contohnyer orang pertama adalah aku....so jijot nak post die pon akan tulis la..

e.g...

First time aku jumpe Yang Nadiah nie kat masjid...Aku tengok die nampak macam baikk jer budaknya...so aku tegurlah die...bapak arr merdu suara giler die...aku memang kagum dengan budak nie, dah arr comel baik hati plak tue....(sekadar contoh...korag citer la bebetul camner korang jumpe dan ape yang korang ingat tentang orang kat atas korang tue)

selamat bercerita
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Taha Inc on Fri Jul 25, 2008 12:58 am

yang aku luper la bile jumpe ko....ape yg aku ingat aku slalu jumpe ko kat klas jer hehehe
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by nadiahkamil on Fri Jul 25, 2008 1:09 am

ala...kalau ko tak ingat first time pon ko citer arr pape pasal aku..cakap arr aku comel ke baik hati ker..apape kenangan yang ader aku ker...o nie....aku pukol Ana kang baru tahu...

biarlah aku cite pasal ko...
Aku pon upe biler aku jumpe ngan en taha nie...Aku penah satu group nagn die time team building satu kat dalam utan Uni***...sekian mekasi...
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Taha Inc on Fri Jul 25, 2008 1:14 am

nadiahkamil wrote:ala...kalau ko tak ingat first time pon ko citer arr pape pasal aku..cakap arr aku comel ke baik hati ker..apape kenangan yang ader aku ker...o nie....aku pukol Ana kang baru tahu...

biarlah aku cite pasal ko...
Aku pon upe biler aku jumpe ngan en taha nie...Aku penah satu group nagn die time team building satu kat dalam utan Uni***...sekian mekasi...

kiter sama ke yang?......cam mane aku tak leh ingat nie??????? Shocked Shocked Shocked

p/s: ko nie yang kan?
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by ilanie on Fri Jul 25, 2008 1:58 am

taha..taha..mcmane ek ku kenal ko..aku pn xigt ni...maybe ms kita sama2 g PD yg 1st time tu kot..tp siyes ni aku jujur..
1st time aku jumpa ko aku nye pndangan kt ko da xbaik da..haha..
sbb? sbb time tu ko mcm rock2 r..rmbut kaler n panjang..aku lak xsuka laki camtu..tp skang caya la..haha

hmm..yang nadiah lak..
1st time aku jumpo ko kt tangga ilmu 3 wing belah bkn tasik..time tu aku otw nk g upten dgn hajar..ms tu hajar tego ko..aku senyum je la kt ko..time tu ko nk g mane tah ade latihan nasyid kot..pastu leh lak dgn selamba poyo je silang tgn dok depan aku bt rehearsal nasyid..
dlm hati aku ckp bapak gile dak ni poyo..kenal pn tdk tba2 bt pangai lak..hahaha..tp kn ms orientasi aku ade ternmpk ko..aku ade pk..mane plak budak sekolah ni sesat..
hahhahaha Very Happy
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by nadiahkamil on Fri Jul 25, 2008 2:10 am

Jahat la Ila ...kutuk aku macam tu...ni yang I marah nie...babab kang...
aku lak kenal ila seingat aku sebab ila nie kawan ngan Hajar (bukan hajar mat jani ekk)...geng minah kelantan...pastu ntah camner leh lak seumah ngan die time foundation 3rd Sem...Ila sebilik ngan Aiza aku plak sebilik ngan Cik anggun (anggun ke ??/)....cis..apelah malang nasibku ini
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Guest on Fri Jul 25, 2008 10:24 am

memula aku jmpa yang ni kan,mmg aku takut gle..ape taknye mse tu time orientation,dia bratur kat sblh aku..time tu de la akak fasi ckp psl english test pe ntah yg akn diakan keesokan harinye..si yang ni dgn slambe badak je dia cuit aku tnya "eh ko de pensil brape??bak cni no umah ko,aku nk pinjam pensil tau mlm ni aku amik"..aku mse tu pnyalaa terkejut..tbe2 je knal pn x main mtk je nk pnjm pensil..heehe..mmg si yang ni xtau segan tul la time tu..mgkin sbb dia ingat stil kt skolaa lg kot.. Very Happy

Guest
Guest


Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Taha Inc on Fri Jul 25, 2008 5:46 pm

ilanie wrote:taha..taha..mcmane ek ku kenal ko..aku pn xigt ni...maybe ms kita sama2 g PD yg 1st time tu kot..tp siyes ni aku jujur..
1st time aku jumpa ko aku nye pndangan kt ko da xbaik da..haha..
sbb? sbb time tu ko mcm rock2 r..rmbut kaler n panjang..aku lak xsuka laki camtu..tp skang caya la..haha

hmm..yang nadiah lak..
1st time aku jumpo ko kt tangga ilmu 3 wing belah bkn tasik..time tu aku otw nk g upten dgn hajar..ms tu hajar tego ko..aku senyum je la kt ko..time tu ko nk g mane tah ade latihan nasyid kot..pastu leh lak dgn selamba poyo je silang tgn dok depan aku bt rehearsal nasyid..
dlm hati aku ckp bapak gile dak ni poyo..kenal pn tdk tba2 bt pangai lak..hahaha..tp kn ms orientasi aku ade ternmpk ko..aku ade pk..mane plak budak sekolah ni sesat..
hahhahaha Very Happy


hahah ye ke ila......time tu ek ko baru kenal aku.......kali nie aku nak wat afro lak kaler warne biru amacam ok tak?.......

aku lak kenal ko mase time dalam klas foundation dulu arrr......tul kan??..... Embarassed



aku nak gak la komen pasal cik anggun nie tapi kan sape la cik anggun nie.....asl plz......

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by ilanie on Fri Jul 25, 2008 11:25 pm

ko ni xkan cik anggun pn xkenal..adk bradik cik enggo..hahha
dia ade lah manusia pertama dlm Uni*** ni yg tampal nama kt moto sndiri kasi org kenal..aishhhh!!~
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by modjosa on Sat Jul 26, 2008 9:08 am

Ak ingat memula jumpa ila dia da cari psal ngan ak kt lab fizik rasanya.. sbab pe ntah ak da x ingat. Tapi pastu ak tau dia gay je hahahaha.

Ak knal yang memula kat TA. Dia cakap dia sian kat ak bawa krtas potostat bbanyak. Btul la ila ak stuju ak ingat yang dak sekolah hahahaha. Untungla ko yang nampak muda je sentiasa

Mirul lak memang mcm poser masa ak jmpa dulu. Org len turun fire drill sempoi je dia turun siap pakai cap ngan minyak wangi lagi. Tapi sume pon bila da knal baik2 belaka kcuali ila masih gay agi. hahaha

modjosa
Primary School
Primary School

Number of posts : 12
Age : 33
Location : undefined
Life Quote : whateva will be, will be
Registration date : 2008-07-11

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Taha Inc on Sat Jul 26, 2008 5:19 pm

modjosa wrote:Ak ingat memula jumpa ila dia da cari psal ngan ak kt lab fizik rasanya.. sbab pe ntah ak da x ingat. Tapi pastu ak tau dia gay je hahahaha.

Ak knal yang memula kat TA. Dia cakap dia sian kat ak bawa krtas potostat bbanyak. Btul la ila ak stuju ak ingat yang dak sekolah hahahaha. Untungla ko yang nampak muda je sentiasa

Mirul lak memang mcm poser masa ak jmpa dulu. Org len turun fire drill sempoi je dia turun siap pakai cap ngan minyak wangi lagi. Tapi sume pon bila da knal baik2 belaka kcuali ila masih gay agi. hahaha

aku turun pakai cap ngan minyak wangi jer ke???......yg len aku tak pakai ek.....muahhahaha

aku lak tak bape ingat cam mane kenal ko tak silap ko yg nak usha aku dulu kan muahahahah ala mase tu ko masih gay lagi tu aku paham.......

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by aen2112 on Sun Jul 27, 2008 2:06 am

cek Taha..aku kenai die mase time satu group utk klas Pn Shila tuh..pe name klas pon aku lupe da..yg kte buat psl saman polis tu..kemain ar pkaian kte tym presentation..inspektor lg tu..x ley blah..tp best ar group ngn ko...ko amatlah klakar bg aku trutame kalo tym meeting..sume org akn x stuju je ngn cdngn ko yg ngarut tuh...tp b4 tu aku penah je terserempak ngn ko tp aku x kenai sgt ko..ade skali la aku mntk lagu cte korea tu..lagu chunyang kot..x ingt ar..amik kt dlm hp ko..tu je la yg aku ingt...n pade aku ko neh agk lurus tu yg klakar kalo org kenekn ko..=P
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by esyam on Sun Jul 27, 2008 4:09 am

mcm best je topic nih Very Happy aite aku start ngan aen la,aku knal aen ni..rasanya waktu dlm srm la kot sbb dia rapat ngan yat.1st impression aku..pendiam rupanya dia nih,jenis x ske bising2,sosial2..so aku pn x tegur dia sbb aku mmg camtu.hehe. Rolling Eyes tp nampaknya silap aku di situ..sbb sperti yg kita suma sedia maklum.aen mmg bkan jenis cemtu..hehe Razz .

ok next,taha.dia la org first aku knal dkat Uni*** sbb sama mass group ngan aku waktu orientasi.group b20 ke weh? aku luper aa. waktu ice breaking dlm group tu,dia duduk sblah aku.so terpaksala aku knl dia.hehe.lepas knal dia ni la aku start kenal ikmal sbb si mirul ni asyik carik bdak johor je keje.hehe.1st impression aku,hermm..x ingat da.ok je dia nih.bley diharap orgnya.akan tetapi,sperti yg kita suma dpt lihat.mirul skarang dah.....aku x dpt habeskan ayat..sesape tlg abeskan XD

joe lak..haiyo..aku da lupa aa joe.aku rasa dlm kelas kot aku knal ko.samar2 la dlm otak aku.nanti aku ingat aku tulis lain..haha Smile .1st impression tu aku still ingat lg,mamat nih mmg slamber badak aa,sonok idup cam dia nih.hehe.tp aku x dpt lupa time x de air dkat amanah yg ko bawak tuala g TA tu.hui..ganas tu.

aite..ntuk ila lak..erm..sama gak aa..ini lg x ingat sbb dulu aku mana de rapat sgt ngan perempuan.knal pn camtu2 je waktu kelas.hehe..sori eh lala.nanti papa ingat papa tulis lain.hehe.

erm..cik anggun nih aku ingat sbb x salah aku,pnah satu lab ngan dia.lab fizik.1st impression mmg mcm biasala..ingat dia nih pendiam,baik2 gitula.satu sbb aku ingat dia ni sbb dia pnah ajak aku study grup skali ngan raje.pastu ikmal join.tp selepas baper lama di Uni***,aku rasa cik anggun ni smakin lain.mungkin kna pngaruh rakan sbaya kot..haha.sampai la yg korg dpt lihat skarang.

ok.last but not least,yang...yang ni..aku x ingat sgt.tp aku start knal waktu kelas kot sbb mcm aku cakap td,aku x rapat ngan perempuan waktu muda2 dulu.tp seingat aku,yang ni agak menarik perhatian sbb dia..jgn kecik ati eh yang..sbb dia ni kecik sket waktu tu.so aku mcm terpandang la dia waktu di dalam kelas.XD

ok2..nanti aku update lg kalo ada masa dan mood.hehe.papepn im totally grateful to be friend with u all.i wish u all every happiness aite. Cool

_________________
bagaimana kami berjumpa.... 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by aen2112 on Sun Jul 27, 2008 4:19 am

hoho...org diatas saye adelah tokwan..so saye akn cte psl tokwan neh...

first kenai die neh tym SRm gak ler..dlu tini ske die so byk la psl tokwan yg aen tau sket2..pastu ade gak la kuar mkn skali mase zaman couple2 dlu..ye x tokwan?hehe...1st impression eh?erm..slalu nmpk tokwan pkai head phone so pk la budak neh mesti jenis x berkawan ngn org n pendiam..skali kenal rapat len da jadinye...bile da kenal tokwan saye neh ske bergurau n ske kenekn org..ade ubi ade batas...ade hari aen balas..ingt tuh!!!hahaha.. Razz Twisted Evil
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by nadiahkamil on Sun Jul 27, 2008 11:50 am

Seingat aku, aku kenal Aen nie sebab kitorang masuk pertandingan Nasyid...hahah//...ye kawan2 kami masuk pertandingan nasyid dan dapat no 2 tue.....aku kenal aen melalui Dib kot....Aku siap pakai baju Aen lagi tak nak Nasyid tue....wakakkakak...tak sangker...

Syam..aku tak ingat arr jumpe camner...mungkin dalam kelas la kot...yang aku ingat aku penah jumpe die kat tasik tapi aku tak tegur sebab segan...Dengan Earfon di telinge pastu termenung kat atas bangku.....ahhaah...itu je yang aku ingat
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by fuzzy on Sun Jul 27, 2008 1:49 pm

Aen - kenal mase dlm srm... mase tue ade aku,aliff,nadim,tini,yat and aen je...aen pun cam malu2 je mase tue sebab kagum dgn penampilan aku time tue... hahaha... dah kenal maka x cinta... tup tap tup tap aku jadi papa dier... huhuhu

Feela - kenal sebab kawan rapat dier salina... mula kenal dah tau dah dier nih jenis open gile... dgn jenis kegila-gilaan...

Syam - kenal dier mase 2nd sem foundation sebab x sedar kewujudan dier mase 1st sem... hehehe... kenal sebab dier kenal is dgn fahmi kut...

Is & Fahmi - ze kenalkan sebab nk ade final exam mase foundation... nk study dgn ze pastu ze ajak study dgn diorang nih sebab diorang nih terer bab2 nk explain... kenal2 kat bilik diorang nih... penuh cd ori anime.. so cop diorang nih otoku... Razz

Ze - kenal mase orientasi... mula2 ingat dier nih cam mat rempit sebab muka dier... pastu dgr suare dier mase ice breaking group alahai lemah lembut org nye... lepas tue dier kawan paling rapat dgn group A1...terkenang aku nyanyi lagu Fasiku dulu

Yang - aku x tau camne aku leh kenal dak kecik nih....end of story molly

Cik anggun - rasenye mase masuk degree baru kenal dier... sebab sekelas dgn dier pastu duk agak2 dekat... ingatkan jenis perempuan melayu terakhir... tetapi bak kata syam... dier mula berubah kepada....

G-ila - kenal sejak foundation sebab memang satu kelas 14 org je x kan x kenal... dak paling kurus dlm kelas... hehehe... kawan rapat dgn ain mase tue... kenal sgt sebab asyik duk makan same ramai2 lepas lab fizik first sem...

Syida - mula2 mase orientasi dier tergolong dlm senarai aku saje2 nk kaco... hahaha... biasa laa mula2 masuk U mesti laa mata nk tgk sape laa nk jadi kenalan aku nih... hehehe... tgk2 satu kelas daa... mase tue x tau dier nih jenis G-enius... pas tau je aku terpaksa menjauhkan diri sebab taraf kami berbeza... huhuhu... clown <cerita nih adalah rekaan semata-mata...>

Syima - terkenal dgn suara manje dier... tue je mampu ku cerita... nanti takut ari jumaat keta aku dicalar oleh eji...

Ikmal - kenal dier dr syam kut... antara dak2 rempit zaman muda2... suke sgt pada motor.. last2 naik myvi gak cam aku... kehkehkeh

Joe - nampak dier mase kelas foundation yang buat web2 tue... lupe dah name lecturer tue... dier nih asyik sembang je time lecturer ajar... tapi tgk2 rajin gile joe nih... merupakan moskot g-clan kite...

Kenshi - aku x tau camne aku kenal ko... just tau dr dulu sampai sekarang dier nih POYO.... :p

Amirul - tau dier nih sebab rambut dier yang afro kerinting pelik...
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by aen2112 on Sun Jul 27, 2008 3:34 pm

Yang - kenal yang dr Dib..1st da kenal ngn die neh..tu pon sbb 1 group nasyid..mase tuh aku,yang,tini,dib,fiza,yat ngn enya...klakor jek bile tringt longlai tgn korg..aku x termasuk sbb men kompang...hehe..tp mmg klkar la yang neh..tym neh la kte ari2 g masjid kn yang?rajennye kte..hekhek..n at the same sem kte kuar g mid tgk wyg..cte hantu air tu kot..aku tepanjat gle la tgk ketakutan yang..siap nek kaki kt seat n sume pop corn bertaburan la..haha..pastu mntk pendpt aku beli beg kt tropicana..xkn ku lupe..ngeh2...

Fazlin - kenal tym srm gak..tym tu x ramai kn?cket jek..so mmg malu2 kucing la..pastu riuh srm jd nye..n skang jd papa saye..da maju da papa skang eh..da ade org minat lak tuh..syabas2=P
tringt cte mase tym kte borak2 kt warisan smlm...cayalaahhh papa=P
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by esyam on Sun Jul 27, 2008 5:17 pm

peh giler aa lin,ko list abes suma org. Shocked

_________________
bagaimana kami berjumpa.... 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by fuzzy on Sun Jul 27, 2008 5:58 pm

esyam wrote:peh giler aa lin,ko list abes suma org. Shocked

hoo.. aku lupe plak... aku cop syam merupakan seorang yang sombong sebab mp3 nye... hahaha... betul kan kawan2 Twisted Evil
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by aen2112 on Mon Jul 28, 2008 12:13 am

betul...aen stuju..ingtkn tokwan neh jenis sombong mule2nye...sbb asek ngn earphone jek...takut nk tego..pastu slalu nmpk lepak kt tasek melayan perasaan..haha...
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by esyam on Mon Jul 28, 2008 12:37 am

Sad ..xpela..bkn korang je yg cakap cemtu..T_T

_________________
bagaimana kami berjumpa.... 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by ain on Mon Jul 28, 2008 6:05 pm

yang-jmp dia ms bila eh..ms dia sruma ngn ila kot?kt i4...hehehe..mula2 jmp tgk dak ni,alahai kiciknya dia..sowi2..tp b4 aku jmp yang ni,ms 1st day kt Uni*** lg,dh ade org tnya aku,"kenal x yang nadiah?"..wohhoo..aku br ja smpai time tu,tgh angkat brg2..

ila-aku kenai dia ms 1st day g class..aku ni pemalu..auuw~ aku g class sorg2 sbb aku xjmp dak2 len yg same clas ngn aku..pas2 aku nmpk la ada dak pompuan len dpn aku..smpai kt kelas,ila tego aku..from that day,kami jd kwn baik..kan ila kan..hik3

fazlin-jmp kt kelas..1st class tu la..mula2 tgk tu mati2 igt dia ni chinese..wohaa!!then ms perkenalkn diri,nadim kenaikn dia...nama dia mohd fazlin..lorh...malay rupenye..

syam-mmg mula2 nmpk dia ni..pergh!!sombong gile ah...pas2 bila dh kenai tau la pangai dia cmne..kn papa kan...utara mai noh!!

aen-kenai dia kt srm gak kot...haaa dulu dia rapat ngn ati..kebetulan ati sruma ngn aku..so dia slalo mai uma aku...ms tu la rapat ngn dia gak..kan3..

taha@daddy mirul-erm,sama kes ngn ila..mula2 tgk,huh xsuka aku...sori3..ye la aku pon xsuka laki rmbut pnjg,pas2 berkaler lak...bila dh kenai,aku tau la...dia baik sebenaqnya..hahaha..(daddy,org dh puji ni,jgn luper yer big mac satu set..wokeyh!!)

cik anggun-erm kalu xcilap mula2 jmp dia ms dia nk pjm pc wat keje..aku rapat ngn ana,pas2 kebetulan terserampak ngn dia kt coe..pas2 ckp la kat uma aku ada pc kak intan,romate aku..so,dia pon g uma aku gne pc tu..betoi ke??haha..kalu xcilap tu mija...
ain
ain
Primary School
Primary School

Number of posts : 16
Age : 33
Location : bedong,kedah
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-22

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by ain on Mon Jul 28, 2008 6:07 pm

eh joe tertinggal...cmana aku jmp joe eh??aku pon dh xhengat...tp kalu xslh aku,aku kenal rapat ngn joe ni ms aku sekelas ngn ikmal..sbb jo n ikmal kn rapat..hahaha..
ain
ain
Primary School
Primary School

Number of posts : 16
Age : 33
Location : bedong,kedah
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-22

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by ejima on Tue Jul 29, 2008 2:31 pm

ok laa nak perah tak ni igt cmne knl korang sume hihi...dah lama gle

sebenarnye dl mula2 aku knl ialah atie...dye la kwn aku ikut je mane aku pg hihi

ain lak kenai sebab dah 1 clss...kiteorg sume 1 class 7 org pompuan 7 org laki..bole psang2ngan kan???pastu ain ni rapat lak n ila..so kenl lak ila n selalu g umh dye on9 memalam umah dye tyme tu dye dok n e-za...mase tu dye r ajar aku men my space laa ish2 best r layan jeee hihi...fazlin lak aku kenai mmg dye mmg peramah terutama sekali n gurlzzzz....dl dye suka kcu aku tp aku nikan bek hati orgnye ckp pepun aku senyum jekk...igtkn fazlin ni single coz sume pompuan dye layan bek jekkk hihi at last tau gak rupenyee dah berpunye...n ana lak kenai ms p umah ain kot...dye ngah stdy n ain so kenai cmtu je then jd rapat sampi kami sume dok 1 umah (aku,ain,nisa,ana).Yang lak kenai sebab dl dye kwn mija kot...pastu kelaka gle yang nih dah tomei2 hihi...sape ag yea..hurm aen lak aku kenai muka ms 1 group tyme orentasi...tul ke ek??rasenye laa then jumpe dye ms lepak umh ati...aen mnja2 gak orgnye...ati rajin lyn dye hihi ehh tertgl mija lak..hurm mija ni kenai sebab tuttttt haahaha jd rapat coz dye adelah reporter aku ms zaman kegawatan aku ahaks..jijot ni mmg famus klu sekali tgk or x kenai mmg igt dye sombong...aku kenai dye ms hndle ilmu fest...aku jg teknikal dye lak sukan pastu 1 ari tu dye mntak tlg aku gulung blik tali yg pjg gle...aku ckp laa bapak pjg(tambhan je ni) last2 aku setlekn hal tali tu n bntuan abg2 senior ahaks padan muka derang kahakah

sham,joe,kenshi n taha aku kenal muka n ade gak tegur derang tp aku ni compius ckit taha n syuk........yg plg lmbt aku kenal dak2 laki cs ialah ikmal ...second year br kenai n bertegur n more2 hihi

ejima
Primary School
Primary School

Number of posts : 87
Age : 33
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by fuzzy on Tue Jul 29, 2008 6:11 pm

ejima wrote:fazlin lak aku kenai mmg dye mmg peramah terutama sekali n gurlzzzz....dl dye suka kcu aku tp aku nikan bek hati orgnye ckp pepun aku senyum jekk...igtkn fazlin ni single coz sume pompuan dye layan bek jekkk hihi at last tau gak rupenyee dah berpunye...

yg plg lmbt aku kenal dak2 laki cs ialah ikmal ...second year br kenai n bertegur n more2 hihi

hahaha... aku ade rupe single ke? x nampak ke aku xde niat lain selain berkawan... kalau ade niat lain tue baru laa aku single... hahaha...aku lelaki pertama ko kenal kat sini ek syima...

hohoho... yang more2 tue... need explaination... huahuahua lol!
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum