bagaimana kami berjumpa....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by pro2_Myvi on Wed Jul 30, 2008 12:06 am

meh sy smbungkan dan eplainkn...

erm2, tak tau nk start dari mana... Sme dak2 dalam g -clan ini sy kenal dari Uni***..em...

Jo - kawan yg baik jek, aku dulu satu umah ngn die..kenal die mase sbb mase tu die mmg nk kawan sngt ngn aku, smpai tulis surat. ( Terharu sampai hari ini, dielah yg aja aku java...muahhhxx2..)

kenshi - yg ni pn nk kenal sngt ngn aku..

Taha+fazlin - sama seperti diatas~~

Syam - ni aku kenal tak ingt ble, tp aku takde lak nampak die sombong..Normal la pakai earphone, takkan pakai je kene cop sumbung..adeh~~hehe..aku kenal die sbb seumah kot..

Pompan2 bnyk aku kenal mase degree..kire lambat siket la kenal..tp klu korang nk tau, pompan2 ni yg nk kenal ngn aku..


hehe..gurauan semata2,tiada kaitan ngn idop ataupn meniggal dunia..

pro2_Myvi
Primary School
Primary School

Number of posts : 32
Age : 33
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Taha Inc on Wed Jul 30, 2008 2:15 am

pro2_Myvi wrote:meh sy smbungkan dan eplainkn...

erm2, tak tau nk start dari mana... Sme dak2 dalam g -clan ini sy kenal dari Uni***..em...

Jo - kawan yg baik jek, aku dulu satu umah ngn die..kenal die mase sbb mase tu die mmg nk kawan sngt ngn aku, smpai tulis surat. ( Terharu sampai hari ini, dielah yg aja aku java...muahhhxx2..)

kenshi - yg ni pn nk kenal sngt ngn aku..

Taha+fazlin - sama seperti diatas~~

Syam - ni aku kenal tak ingt ble, tp aku takde lak nampak die sombong..Normal la pakai earphone, takkan pakai je kene cop sumbung..adeh~~hehe..aku kenal die sbb seumah kot..

Pompan2 bnyk aku kenal mase degree..kire lambat siket la kenal..tp klu korang nk tau, pompan2 ni yg nk kenal ngn aku..


hehe..gurauan semata2,tiada kaitan ngn idop ataupn meniggal dunia..

aku ko cakap sama seperti diatas jer ke.....siot jer ....aku ingat lagi mase firsst jumpe ko .....masa tu aku ngan syam tgh lepak kat surau....masa orentasi....tibe2 ada la mamat nei datang bebual (org tu ko arrr)......leh lak masuk citer dak jb......pastu trus rancak bebual......n then aku tak ingat dah mhahahaha....

aku dah citer nie klu ko tak ingat gak ko memang lupe daratan arrr..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by esyam on Wed Jul 30, 2008 3:06 am

Taha Inc wrote:
.....masa tu aku ngan syam tgh lepak kat surau....masa orentasi....

lepak dkat surau siot.. kenot go pnya XD.mcm x caye aku pn terlibat skali.kes3

_________________
bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by fuzzy on Wed Jul 30, 2008 9:52 am

bile lak aku nk sgt kenal dgn ko... kalau Joe tue leh caya laa... rabbit
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by sakurafie on Wed Jul 30, 2008 11:19 pm

..hoho..aku pon nk cite gak ar..

jmpa fazlin ms foundation..nk mintak tlg dier psl esaimen..tu la knal dier..nisa yang knalkan..

aen lak..rasenye dr first year degree kot..ntoh..eh x..dr foundation gak..same klas assf..dier dok ngan tini..yat..pastu sape tah lagi..

yang nadiah aku knal mase degree..slalu nmpk dier..sapela bdk yg kecil dan comey tuh..tertanye2 gak aku..(kasik Yang bangga sket..hoho~)..pastu aku pon x igt cane ley knal ngan dier..

aku rasa yang len2 tu sume aku knal dr srm..memang ramai la yang aku knal mase nih..

cam aen n fazlin kate..syam tu pon kna cop sombong ngan kitorang..haha~..da la slalu jalan kat tasik sorg2 ngan earphone kat tlinge..hoho~

itu saje dr saye..terima kasih.. queen
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by aen2112 on Wed Jul 30, 2008 11:30 pm

hoho...cian tokwan kene cop sombng dr sume org..

feela neh aku kenal tym foundation sbb 1 group assf..tringt tym nk present sume x nk nek ats pntas..hikhik..die neh soulfighter aku..without her no fighting...=P
die gak kwn utk bercerita psl "bf2" kitorg...=P
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by sakurafie on Wed Jul 30, 2008 11:34 pm

..yeah..a'ah la aen..lupe lak..kite ni memang soulfighter..ahaha~..tanpa aen..sape la yang aku nk gado serta bercerita pasal 'mereka'.. Very Happy
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Guest on Thu Jul 31, 2008 3:59 pm

papa,fazlin..ape yg berubahnya?? Crying or Very sad

Guest
Guest


Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Guest on Thu Jul 31, 2008 4:04 pm

erm mula-mula knal ila ni sbb nak tgk cite entiti indon..siap berkampung lg kat umah ila semata-mata nk tgk cite tu..pastu kali kedua g umah dia bawak cd kosong nak burn..pastu lak masuk kali ke3 ila ajak aku menari terlampau dengannya..haih... cheers

Guest
Guest


Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by nadiahkamil on Thu Jul 31, 2008 4:10 pm

hahha...aku pon join g umah ila untuk tgk entiti Indon padahal bukan kenal sangat pon ngan si Lala nie...
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Guest on Thu Jul 31, 2008 4:21 pm

tak silap aku yg g umah ila tu ko,aku ngan raje kan..semangat gile nk tgk entiti indon..hahha

Guest
Guest


Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by ilanie on Thu Jul 31, 2008 5:36 pm

sume muke xmalu..dtg uma aku nk tgk cite.pastu klu dtg tgk sj xpe..ni xdgn katil aku skali dorg 'tgkkan' mrh tull..seb baik la aku ni baik..
tp 1st time aku n mija kenal si mija ni yg tego aku dulu kt bustop..tba2 jek kasi gosip hangat..aishhh...
bila nk berubah ni..haha..
tp mmg budak2 ni xtau malu..ahahha..
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by aen2112 on Thu Jul 31, 2008 7:06 pm

aku kenai ngn ila neh sbb aku rapat ngn ati n ila seumh ngn ati..then kitorg tbe2 lak rapat since blk dr mines tym smbut bfday papa,syima..byk la ktorg berkongsi pendapat n rahsia..ntah bp byk rahsia kt ila neh...haha..die neh kre mak aku la dlm Uni***..
besh psl ila neh ktorg kalo borak mesti bab gossip la..da ank ngn mak berjumpe mmg cmni ler jd nye..n die gak psgn 'les' aku..abes ar aku kene blasah ngn syed...
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Guest on Fri Aug 01, 2008 12:45 am

fuzzy wrote:
cik anggun~ wrote:papa,fazlin..ape yg berubahnya?? Crying or Very sad
berubah jadi perempuan melayu x kenal asal usul dah... hahaha... xde laa... berubah dr malu2 kucing ayu, jadi kucing kurap... hahaha


smpai ati ckp cmtu..gler trase..xnak r join glan dh..=(

Guest
Guest


Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by aen2112 on Fri Aug 01, 2008 2:25 pm

fuzzy wrote:haaa... salah tue aen... bufday papa, syima and ADIB... lupa adib ek... hurm,x sah risau syed nk belasah... dier pun ber"gay" dgn Nas selama nih... ila restu lagi...

haah la lupe Adib..mane die eh?lame x jumpe..risau ar syed belasah..kt ym pon die da marah2=P..mmg syed ber'gay' ngn Nas..aku x kesah pon..lg ske adela...mampus aku..kene lg ar pasni...=p
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by fuzzy on Sat Aug 02, 2008 12:06 am

Guest wrote:
fuzzy wrote:
cik anggun~ wrote:papa,fazlin..ape yg berubahnya?? Crying or Very sad
berubah jadi perempuan melayu x kenal asal usul dah... hahaha... xde laa... berubah dr malu2 kucing ayu, jadi kucing kurap... hahaha


smpai ati ckp cmtu..gler trase..xnak r join glan dh..=(

alaaa.... gurau2 jer laa... xkan x kenal fazlin lagi
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

bagaimana kami berjumpa.... - Page 2 Empty Re: bagaimana kami berjumpa....

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum