KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by sakurafie on Wed Jul 16, 2008 12:58 am

..erk..ade ek kitorang glak2 kan ko..x igt plak aku..hoho~..mianhaeyo~ Razz ...seb bek aku x tgk cite 1 litre of tears ngan ko..kalo tu mmg btol2 1 litre la kot tears ko tu..heheh~..tisu da berkotak2~ Razz
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Wed Jul 16, 2008 1:19 am

haaa.psl 1 litle of tears..mmg aku nages part 3 ep last..perghhh..sedey gle..haha..psl tu aku xmo tgk cte sedey ngn sape2..tgk sorg2 ok la..haha..cane nk g tgk kt wyg neh..malu aku..tp xpe dlm wyg gelap=P
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by sakurafie on Thu Jul 17, 2008 12:59 pm

..urfho~..dlm topic ni bkn cite psal cite yg kite x recommend orang tgk ke..cam da menyimpang sket je..haha.. Cool
..ho..lagi satu cite yg aku ade tgk nih..taiyou no uta yg series..nk kate x besh..boley la tahan cite nih..sbb ala2 1 litre of tears..tp kadang2 tu bosan sket~..huhu..plakon pon same..kaoru amane..tp yg movie nye okay..yui blakon..erm..cite ni kalo nk tgk tu..boley la..

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 37510211
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Fri Jul 18, 2008 2:09 am

taiyo no uta antare cte sedey..tp sedey part last je la..tp aku x nanges tgk cte neh..erm..pd aku cte die best sbb girl neh de penyakit yg x leh kene cahaye matahri n wish nk jd penyanyi..die just nyanyi kt tepi jln time mlm jek..n die x penah rase waktu pg n petang..cian sggh..kalo nk kuar kene pkai baju cm org nk g agkase lepas..tp ending mati gak..sedey la..lagu die besh..
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by sakurafie on Fri Jul 18, 2008 2:30 am

..ohho~..a'ah..cite dier x bape sedey sangat..tp aku x ske rmbut dier dlm cite nih..nmpk cam keras je..huhu~ geek
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by nadiahkamil on Sat Jul 19, 2008 12:25 am

Bagi aku pon citer Taiyou no uta series tak bape nak best...serious s**t..aku tak nanges dan tak terase kesedihan die arr...
Kalau movie punyer aku dah tengok 7 kali...tu pun sebab YUI berlakon...aku paling ske part Kouru tolak kouji depan laluan train....pastu bleh plak introduce diri dengan penoh konfiden...

Nama saya Kouru Amane
haiwan favourite cheetah
favourite pisang ialah food--yang nie paling klaka
saye takder boyfriend...
tak penah ader boyfriend
bla..bla..bla...

kelaka arr...tapi sebenarnyer citer die takder la best sangat...tak baper nak sedih pon...tapi YUI memang sangatlah comel cam aku....
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by sakurafie on Sat Jul 19, 2008 1:16 am

..btol ckp yang..aku pon lagi ske tgk yang movie nye..lagi besh..yui memang comey dlm cite tu..hoho~ Razz
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by aen2112 on Sun Jul 20, 2008 11:12 pm

movie die aku x tgk lg..nnti aku komen pas tgk..psl tu aku ckp aku x nanges..even aku neh jenis senang nanges tgk cte sedey...=P
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok - Page 2 Empty Re: KDrama and Jdrama yang korang [b]tak[/b] recommend orang tengok

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum