apa yang korang lihat pada perempuan?

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by fuzzy on Wed Jul 16, 2008 10:06 am

huahuahua...

dak lelaki jawab wei... x kisah 18SG ke 18SX ke 18PL... kat sini sume sporting + G-empak...

biar laa aku jawab dulu... aku tgk kecantikan dalaman <--jawapan yang agak2 menipu... Twisted Evil
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by esyam on Wed Jul 16, 2008 3:59 pm

ermm..kalo aku la..aku lihat..erm....
Spoiler:
aku lihat..mcm2 dkat perempuan nih.. Shocked .. contohnya..akan diberitahu len kali.XD kes2
Embarassed

_________________
apa yang korang lihat pada perempuan? 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by ilanie on Wed Jul 16, 2008 6:28 pm

SPOILER????!!
explain sket..
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by esyam on Wed Jul 16, 2008 9:29 pm

err..xkan x tau spoiler kot..click aje dkat spoiler tu Cool

_________________
apa yang korang lihat pada perempuan? 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by fuzzy on Thu Jul 17, 2008 9:59 am

aku tgk rim dgn bonet... tongue
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by Taha Inc on Fri Jul 18, 2008 6:45 pm

cettt kowang nie ye ye jer.....trus trang jer dah la......muhahahaha

klu aku biasa la
1.bentuk badan
2.cara berjalan
3.yg part dada tu ahaks-----------jujur lebih baik oooo.....

ape lagi smbg2 ahaks
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by Taha Inc on Fri Jul 18, 2008 6:51 pm

kensiMalaya wrote:ish3 teruk2 budak2 lelaki dalam nie....nie tgk perempuan ke tgk kereta??baik tuka tajuk kepada ape yg korang suka tgk pada kereta??

Bagi aku lah sume nyer aku suka cz aku nie seorang yg tamak haloba....tp yang paling aku suka tgk adalah pada jerawat nyer,hehe...xde lah aku suka tgk kat senyuman nyer... klu senyuman nyer manis, manislah rupanya tp klu masam benci plak melihat nyer.... Surprised Surprised Surprised

p/s: aku takde lah skema sgt tp aku paham maksud korang dalam part2 kete tu,wahahaha.....

nie lah statement yg aku tak leh terima.....poyo jer dak nie.......
aku tau arrr ape ko tgk dulu takyah nak berdalih.....ko pantang tgk barang beso n baik sikit trus jadi tak tentu arah.....muahhaa

skali lagi aku bertindak dgn jujur sejujurnya
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Fri Jul 18, 2008 7:01 pm

Taha Inc wrote:

nie lah statement yg aku tak leh terima.....poyo jer dak nie.......
aku tau arrr ape ko tgk dulu takyah nak berdalih.....ko pantang tgk barang beso n baik sikit trus jadi tak tentu arah.....muahhaa

skali lagi aku bertindak dgn jujur sejujurnya


laaa tak kan ko tak tau aku nie baik, alim, jujur dan ikhlas orang nyer...apa yg aku cakap tu adalah benar, betul dan tulen dalam hati sanubariku ini... x caya sudah...

nampak besau2 tu tipu lah, satu fitnah besar ke atas diri aku ni....aku mcm biasa control cool aje dan aku xde lah mcm orang atas nie siap hon2 menyalak macam serigala bile nampak perempuan...hahaha sume nyer terbukti dah!!sape yg penah naik kete mamat vivac mesti kenal perangai serigala nie,hahaha....
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by Taha Inc on Fri Jul 18, 2008 7:04 pm

kensiMalaya wrote:


laaa tak kan ko tak tau aku nie baik, alim, jujur dan ikhlas orang nyer...apa yg aku cakap tu adalah benar, betul dan tulen dalam hati sanubariku ini... x caya sudah...

nampak besau2 tu tipu lah, satu fitnah besar ke atas diri aku ni....aku mcm biasa control cool aje dan aku xde lah mcm orang atas nie siap hon2 menyalak macam serigala bile nampak perempuan...hahaha sume nyer terbukti dah!!sape yg penah naik kete mamat vivac mesti kenal perangai serigala nie,hahaha....


bnyak sungguh dalih ko wahai sahabatku......aku dah kenal ko lama arrr.....klu aku serigala aku anak serigala jer ko tu dah bapak serigala...hahaha....

ko muker je tak bersalah tapi peragai same jer ahaks......bak kate aku tadi pantang dapat barang baik abis sumerr....hehehehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Fri Jul 18, 2008 7:34 pm

Taha Inc wrote:


bnyak sungguh dalih ko wahai sahabatku......aku dah kenal ko lama arrr.....klu aku serigala aku anak serigala jer ko tu dah bapak serigala...hahaha....

ko muker je tak bersalah tapi peragai same jer ahaks......bak kate aku tadi pantang dapat barang baik abis sumerr....hehehehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

mana ada aku dalih2 ni dan aku ni manusia lagi mcm mane leh tuka jadi bapak serigala, pelik2 Question

ooo yg lagi satu tu benar lah, kalau aku time tgh berduit aku beli lah barang yg baik serta berkualiti....bukan ape utk guna jangka masa yg lama...tp kalau pantang tgk sampai abis sumer sekali tu xde lah...ikut kemampuan berbelanja juga dan serta ikut seruan pak lelah tu supaya berjimat cermat....

aku jawab nie ikut dari pemahaman POSITIF aku...terpulanglah pada kalian semua...

Smile Smile Smile
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by aen2112 on Fri Jul 18, 2008 8:18 pm

mak aih...x phm aku pe korg cite neh...nek pompuan ke keta?huhu
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Fri Jul 18, 2008 8:27 pm

aen2112 wrote:mak aih...x phm aku pe korg cite neh...nek pompuan ke keta?huhu

separuh lelaki selalu ibarat kan kereta macam bini (perempuan)...dan separuh lelaki ibarat kan bini tu macam kereta....

so kesimpulan nyer lelaki nie susah nak bezakan perempuan itu kereta atau kereta itu perempuan....kteorang sendiri x tau ape masalah dgn pemikiran kami.... Cool
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by esyam on Fri Jul 18, 2008 9:33 pm

kensiMalaya wrote:
separuh lelaki selalu ibarat kan kereta macam bini (perempuan)...dan separuh lelaki ibarat kan bini tu macam kereta....

so kesimpulan nyer lelaki nie susah nak bezakan perempuan itu kereta atau kereta itu perempuan....kteorang sendiri x tau ape masalah dgn pemikiran kami.... Cool

giler aa korang..da mcm debat da aku tgk.mcm2 pendapat dikeluarkan.. Shocked haha..

_________________
apa yang korang lihat pada perempuan? 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by ilanie on Sat Jul 19, 2008 1:47 am

aishh..klu mcmni laki2 dlm dunia ni pk psl pompuan..aku xnk kaen la..
huhu..aen..aku pn xphm la dorg debat ape tah..serigala jek yg aku phm..muahahhaha cat
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by fuzzy on Sat Jul 19, 2008 3:00 am

kenshi suke RIM 21inc...

amirul... wei, ko ade anna dah... cakap laa ape yang ko tgk pada anna tue... lemah lembut, ayu.... kahkahkah... jgn jealous

aku standard je... asalkan dpt2 terus special edition aku suke... x yah ubah ape... just simple and steady Razz
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Sat Jul 19, 2008 11:03 am

esyam wrote:
giler aa korang..da mcm debat da aku tgk.mcm2 pendapat dikeluarkan.. Shocked haha..

haha itu lah terikut2 semangat debat anwar yg hebat tu dengan si stoberi mengarut tu...

ilanie wrote:aishh..klu mcmni laki2 dlm dunia ni pk psl pompuan..aku xnk kaen la..
huhu..aen..aku pn xphm la dorg debat ape tah..serigala jek yg aku phm..muahahhaha cat

ish x sume lelaki pemikiran camtu tp dalam sejuta cuma 10 orang aje camtu, so kena lah pandai mencari...ila jgn lah sampai x kawin...klu dah sampai jodoh tu langsungkan aje dan kteorang menunggu nasik minyak dari ko,huhu....

hehehe serigala ngan mirul x dapat dipisahkan umpama isi dgn kuku...

fuzzy wrote:kenshi suke RIM 21inc...

amirul... wei, ko ade anna dah... cakap laa ape yang ko tgk pada anna tue... lemah lembut, ayu.... kahkahkah... jgn jealous

aku standard je... asalkan dpt2 terus special edition aku suke... x yah ubah ape... just simple and steady Razz

ya btol mmg aku suka rim21 tp maintenance tinggi woooo pastu ramai asyik tgk rim tu membuat kan aku risau 24hour kalau2 ada yg gatal tangan nyer....tu pasal aku pilih rim 15 aje,hehe...
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by ilanie on Sat Jul 19, 2008 2:57 pm

sesunggunya br lopo tau lokong camni..suka yang 21inchi ye..oo..21 yer...haishh..bila la nk insaf si tua gatal ni..
lopo nk kawen r..tp cerai kn lopo dulu..
haha.. bounce
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Mon Jul 21, 2008 5:52 pm

cayalah lopo klu mau mintak cerai boleh aje tp lokong mau tuntut harta sepencarian(dr lopo la) bernilai 1juta ringgit MALAYSIA dan umah banglo kat kat dubai tau....ok? SmileSmileSmile
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by aen2112 on Mon Jul 21, 2008 9:29 pm

mcm2 korg neh..tkt aku nk couple bile bace sume neh...haha..
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by ilanie on Mon Jul 21, 2008 9:45 pm

haa? uma banglo dekat dubai?
lokong ni suda gila apa..
bila ms kita ade banglo kt dubai tu lokong...haiyoo..
kandang lembu ade la..amik la..lopo pn xnk la kandang lembu lokong tu..
bau lokong pn da sama da mcm lokong..
harta sepencarian mane?
lopo yg cr sndiri..lokong tau dok uma buka mulut luas2 nk mkn jek tau..
arghh..jumpa tok kadi la camni!!
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by esyam on Tue Jul 22, 2008 12:10 am

aen2112 wrote:mcm2 korg neh..tkt aku nk couple bile bace sume neh...haha..

laa..apa yg nak ditakutkan..kitorg laki ni suma baik2 sunny ..kenshi sorang je yg bahaya..kes3 pirat

_________________
apa yang korang lihat pada perempuan? 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by fuzzy on Tue Jul 22, 2008 9:50 am

tue yang x tahan tue... korang leh cop dier "LELAKI PALING BAIK HATI" kat PD ari tue... korang belum tau sapa itu kenshi... dier pembunuh samurai bersiri...
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Tue Jul 22, 2008 10:14 am

ilanie wrote:haa? uma banglo dekat dubai?
lokong ni suda gila apa..
bila ms kita ade banglo kt dubai tu lokong...haiyoo..
kandang lembu ade la..amik la..lopo pn xnk la kandang lembu lokong tu..
bau lokong pn da sama da mcm lokong..
harta sepencarian mane?
lopo yg cr sndiri..lokong tau dok uma buka mulut luas2 nk mkn jek tau..
arghh..jumpa tok kadi la camni!!

kata-kata seseorang yang ingin lepas dari tanggunjawabnyer dgn memberi sejuta alasan, ish3 .......Mad Mad
itu lah padah dapat lopo yg mcm nie....hati2 kawan ku....

fuzzy wrote:tue yang x tahan tue... korang leh cop dier "LELAKI PALING BAIK HATI" kat PD ari tue... korang belum tau sapa itu kenshi... dier pembunuh samurai bersiri...


itu adalah hakikat nyer bro fuzzy....x caya leh tgk sijil aku yg diiktiraf sebagai lelaki yg paling baik hati,wahahaha.....wlpn aku sendiri pun macam x caya tp aku tetap bangga woooo dgn anugerah tu sampai ke anak cucu aku nanti.... Laughing Laughing Laughing
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by Taha Inc on Tue Jul 22, 2008 1:44 pm

fuzzy wrote:tue yang x tahan tue... korang leh cop dier "LELAKI PALING BAIK HATI" kat PD ari tue... korang belum tau sapa itu kenshi... dier pembunuh samurai bersiri...

yg nie aku sokong.......tak leh caya mamat bernama kenshi nie......bape ramai dah jadi mangsa dia...... Arrow Arrow Arrow Arrow
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by fuzzy on Tue Jul 22, 2008 2:10 pm

cuba laa wahai kaum hawa sekalian terangkan... kami perlukan penjelasan... apa kah sebab2 kenshi jadi "BUDAK PALING BAIK HATI"... patut jadi
"BUDAK PALING BAIK HATI KAT PEREMPUAN CUN JE".... hahaha What a Face
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum