apa yang korang lihat pada perempuan?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Tue Jul 22, 2008 6:03 pm

fuzzy wrote:cuba laa wahai kaum hawa sekalian terangkan... kami perlukan penjelasan... apa kah sebab2 kenshi jadi "BUDAK PALING BAIK HATI"... patut jadi
"BUDAK PALING BAIK HATI KAT PEREMPUAN CUN JE".... hahaha What a Face

mungkin sebab aku ni mmg seorang yg baik hati...suka menolong orang tak kira tua atau muda, tinggi atau rendah, perempuan atau wanita dan sebagainya....hehehe, hebat kan aku... Wink Wink Wink
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by Taha Inc on Wed Jul 23, 2008 1:22 am

kensiMalaya wrote:
fuzzy wrote:cuba laa wahai kaum hawa sekalian terangkan... kami perlukan penjelasan... apa kah sebab2 kenshi jadi "BUDAK PALING BAIK HATI"... patut jadi
"BUDAK PALING BAIK HATI KAT PEREMPUAN CUN JE".... hahaha What a Face

mungkin sebab aku ni mmg seorang yg baik hati...suka menolong orang tak kira tua atau muda, tinggi atau rendah, perempuan atau wanita dan sebagainya....hehehe, hebat kan aku... Wink Wink Wink


baik hati la sgt.....aku mintak tulun tutup air pon payah...muhahaha......dok umah men tenet jer keje.....aku jugak yg susah payah gi pasar beli barang2.....pas tu masak lak......

ko jer tak menghargai kerajinan aku nie.....ye la sape la aku nie..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by ilanie on Wed Jul 23, 2008 1:37 am

ooo..mcm tu ye korg sume..
aishhh..tp mirul..kali ni aku caye ckp ko..
aku berada di sebelah pihak ko..
hahaha
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Wed Jul 23, 2008 1:43 am

Taha Inc wrote:baik hati la sgt.....aku mintak tulun tutup air pon payah...muhahaha......dok umah men tenet jer keje.....aku jugak yg susah payah gi pasar beli barang2.....pas tu masak lak......

ko jer tak menghargai kerajinan aku nie.....ye la sape la aku nie..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ish3 mirul2...bukan aku tak mau tolong tp time tu aku mana ada kat umah camne nak tutup air...pastu yang ko susah payah gi pasar beli barang dan masak tu utk ko makan dan sumbat dalam perut sendiri, bukan nyer utk budak2 umah nie....camne lah aku nak hargai tu sume??bukan aku aje tak hargai malah budak2 umah kite pun x akan pernah sampai bila2 hargai kerajinan ko itu...hahaha Cool Cool Cool
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by Taha Inc on Wed Jul 23, 2008 1:45 am

ilanie wrote:ooo..mcm tu ye korg sume..
aishhh..tp mirul..kali ni aku caye ckp ko..
aku berada di sebelah pihak ko..
hahaha

ko tgk tu ada gak org yg sokong aku......muhahahaha
Taha Inc
Taha Inc
Primary School
Primary School

Number of posts : 91
Age : 33
Location : dok atas kusi mengadap monitor
Life Quote : life is to short...... T_T
Registration date : 2008-06-28

http://www.peroduavivaclub.com

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by modjosa on Sat Jul 26, 2008 9:12 am

Sebagai org yg suka tengok pompuan. Ak suka tengok sume yg tampak hehehe.. Smile. Poyola ko kensi

modjosa
Primary School
Primary School

Number of posts : 12
Age : 33
Location : undefined
Life Quote : whateva will be, will be
Registration date : 2008-07-11

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by nadiahkamil on Mon Aug 25, 2008 11:14 am

ape yang aku tgk pade pompuan.....walaupon aku nie pompuan ape yang aku tgk pade pompuan ialah duitnyer....aku hanyer berkawan ngan orang yang ader duit shaja..

p/s...sesape yang nak jadi sugar mummy aku leh lah apply secepat mungkin..penyertaan terhad kepada 10 orang pertama shaja
nadiahkamil
nadiahkamil
Foundation
Foundation

Number of posts : 207
Age : 33
Location : In font of my computer
Life Quote : ~~~Feel My soul~~~
Registration date : 2008-06-28

http://nadiahkamil.blogspot.com

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by sakurafie on Mon Aug 25, 2008 1:41 pm

..ko tgk pd duit die yang?..omo!..aku ske tgk style org~.. Very Happy ..cth cm style baju n style rambut dier..hoho~..
sakurafie
sakurafie
Master Holder
Master Holder

Number of posts : 423
Age : 33
Location : di suatu tempat~
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-07-13

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by mrkit on Fri Sep 12, 2008 11:28 pm

aduh...rosak2 member aku...habis punah ranah..hancur lebur... tp lawak la korang nie..haha

ape2pun...moga korang dpt pasgn masing2 la yer Smile

p/s: dak2 laki...cover2 sket dow..nti bakal bini ko bace forum ni 1 ari nanti....aku gelak jela...ahahaha...haihh..
mrkit
mrkit
Primary School
Primary School

Number of posts : 16
Age : 33
Location : around malacca & selangor
Life Quote : Keep it simple,stupid (KISS)
Registration date : 2008-09-12

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by aen2112 on Sat Sep 13, 2008 12:40 am

huwawa=p
bru aku tau yang tgk pade duit..
aku tgk pd raut wajah die..
awek akbar lawa glos..aku ske tgk die...
n de beli shawl kt die..

rajin2 la msk http://luvleeshawls.blogspot.com/
mari kte shopping utk raye...

here others blog...
http://guntingstore.blogspot.com/
http://lovelyaustere.blogspot.com/
http://myshawls.webs.com/

jom membeli belah online....yeyyy=p
aen2112
aen2112
PhD Holder
PhD Holder

Number of posts : 559
Age : 32
Location : Kampar,Payrock
Life Quote : berkawan bio ramai..bercenta bio satu...
Registration date : 2008-07-08

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by esyam on Sun Sep 14, 2008 8:01 pm

mrkit wrote:p/s: dak2 laki...cover2 sket dow..nti bakal bini ko bace forum ni 1 ari nanti....aku gelak jela...ahahaha...haihh..

tetiba aku terasa kurang slamat.hehe.tul gk kata mrkit.kang si dia baca apa nak di jawab nanti. scratch

_________________
apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Sun Sep 14, 2008 11:35 pm

esyam wrote:
mrkit wrote:p/s: dak2 laki...cover2 sket dow..nti bakal bini ko bace forum ni 1 ari nanti....aku gelak jela...ahahaha...haihh..

tetiba aku terasa kurang slamat.hehe.tul gk kata mrkit.kang si dia baca apa nak di jawab nanti. scratch


rileks lah bro...don't be so hypocrisy...kite nie lelaki kene lah jujur dan berani x perlu cover2...
katakan bakal bini merasakan anda terlalu teruk di dalam forum nie??jgn riso aku ada ayat2 power menangkis masalah dan situasi tersebut...apa2 pm aku atau call...huhu
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by ilanie on Mon Sep 15, 2008 12:32 am

mcmane nk ajar lokong gatal..
kenshi..
ko ade care x?

rebus dlm mnyak mendidih tu biase sgt..
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by esyam on Mon Sep 15, 2008 2:23 am

ilanie wrote:mcmane nk ajar lokong gatal..
kenshi..
ko ade care x?

rebus dlm mnyak mendidih tu biase sgt..

aa kensimalaya..jawab jgn x jawab.aku pn tringin gak nak tau.hehe Twisted Evil

_________________
apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 1628582041.59.1449034403
esyam
esyam
Primary School
Primary School

Number of posts : 40
Life Quote : if you cannot be strong for yourself,be strong for others
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by fuzzy on Mon Sep 15, 2008 10:54 am

aku pun nk... cheers
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Mon Sep 15, 2008 2:10 pm

haiiyaaa lopo aa...ini leh tunjuk sama jantan2 yg rasa kan dirinyer serigala saja....girl or woman are not allowed to know & it is very2 confidential....klu kaum hawa tau ini tektik haaa serigala2 susah mau cari makan lagiiii,huhu....

utk esyam dan fuzzy...sekarang korang belum ada masalah ngan gf korang so tak perlu aku tunjuk ape2 dulu...klu korang cari masalah dan masalah tu betul2 dah nampak?baru aku ajar...wahahaha....

so ape lagi pegi lah cari pasal!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by fuzzy on Mon Sep 15, 2008 2:22 pm

service ko nih boleh x claim kalau x berjaya...

kire kalau x berjaya ko kena bagi awek kat kitorang yang baru... jaminan kena ade beb... hahaha...

warranty berapa lama... geek
fuzzy
fuzzy
Admin
Admin

Number of posts : 369
Age : 33
Location : DELL Global Business Centre, Cyberjaya
Life Quote : Boredom... Need next event...
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by pro2_Myvi on Mon Sep 15, 2008 7:36 pm

hahaha...bagus kenshi bagus!!!..keep it up bro!!!haha..ape cite plan "clubbing bersama Modjojo" kite en kenshi dan en taha? bounce kat sane bleh la kite kaji dan selidik kembali apakah yg kita lihat pada seorg pompan..hahaha.. Twisted Evil Twisted Evil.....ahaha..


Aku lak ape yg aku tngk ek...

em..

em..

em..


Aku ske yg mcm JOE!!!, :- MANTAP + PADAT + BESAR...haha.. affraid affraid

Tp klu tak dpt pn takpe! haha..bersyukur dgn ape yg ade...hahaha... cyclops

pro2_Myvi
Primary School
Primary School

Number of posts : 32
Age : 33
Life Quote : Life itself is a beauty...
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Tue Sep 16, 2008 1:33 am

bro fuzzy ::> jangan terlalu riso...hasil kajian persatuan buaya2 dan serigala semalaysia, didapati dari ayat2 kami sudah semesti nyer dijamin 100% selamat dan berjaya...jika x berjaya juga kami akan ganti kan dgn yg baru dan puas hati ikut taste anda...TETAPI jgn lupa beli dulu insuran persatuan kami dulu klu tidak claim anda tidak dilayan....


bro pro2_myvi ::> dari kata En Joe aka modjosa pasal plan gi clubbin tu mmg diteruskan TAPI kene postponed sebab menghormati bulan ramadhan dan kata dia lagi tunggu dia tamat praktis menari dgn linda jasmin...klu x malu dia nanti sebab nari kengkang2, bukan tu aje kite pun turut malu sebab bersama2 dia.... Cool Cool Cool
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by ilanie on Tue Sep 16, 2008 1:41 am

ooo..rebus dlm mnyak mendidih xjd gak ni..

klu gantung trbalik salai mkn ramai2..ok x?
kepada serigala2..ini yg terbaik utk korg... Twisted Evil
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by kensiMalaya on Tue Sep 16, 2008 3:14 am

ilanie wrote:ooo..rebus dlm mnyak mendidih xjd gak ni..

klu gantung trbalik salai mkn ramai2..ok x?
kepada serigala2..ini yg terbaik utk korg... Twisted Evil

haiya lopo x elok buat gitu kat lokong...lokong cume niat nak membantu kawan2 aje dan x lebih dari tu....huhu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
kensiMalaya
kensiMalaya
Primary School
Primary School

Number of posts : 47
Age : 33
Location : di kayangan
Life Quote : \"Night Stalkers Don't Quit\" And \"Death Waits in the Dark\"
Registration date : 2008-06-30

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by ilanie on Tue Sep 16, 2008 11:49 pm

ooo..membantu smbl memprektis ke lokong..
as quote from cina ckp:
prektis make perfect kn?

haishh..sedap nye dapat mkn 'serigala' salai nnt..sabar ek lokong..
nk cr kayu api bnyk2 dulu.. Rolling Eyes Cool
ilanie
ilanie
Primary School
Primary School

Number of posts : 85
Age : 33
Location : ilmu..uni10
Life Quote : Life itself is a beauty...beauty is butterfliess..
Registration date : 2008-07-04

Back to top Go down

apa yang korang lihat pada perempuan? - Page 2 Empty Re: apa yang korang lihat pada perempuan?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum